Ιουνίου 20, 2018

Tουρνουά μπάσκετ 3on3 διοργανώνει η ΟΒ Κω της ΚΝΕ

Ιουλίου 15, 2017 0

Δελτίο Τύπου

της ΟΒ Κω της ΚΝΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Με τίτλο : “Μην “φτιάχνεσαι” στα μέτρα τους. Παλεύουμε για να φτιάξουμε το μέλλον που μας αξίζει!” η Οργάνωση Κω της ΚΝΕ  διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3on3 .

Καλούμε τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, κάθε νέο και νέα να φτιάξει την ομάδα του και να συμμετέχει στο τουρνουά.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, έχουν σταθερή δράση με ξεκάθαρες θέσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οι θέσεις μας «για ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις», είναι όπλο στην πάλη του λαού και της νεολαίας ενάντια στο σύστημα που θέλει στην υπηρεσία του, τους νέους και τις νέες με το κεφάλι σκυφτό και το μυαλό θολωμένο.

Η φυσική αγωγή και ο αθλητισμός μπορούν να παίξουν αποφασιστικό ρόλο  στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ανθρώπου, είναι όπλο στην μάχη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Σήμερα πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, μαζί με την πάλη για την πρόσβαση στον αθλητισμό από όλες τις κοινωνικές ομάδες, χωρίς ταξικούς αποκλεισμούς, με αθλητικές εγκαταστάσεις σε κάθε γειτονιά.

Τα ναρκωτικά αξιοποιούνται για να ναρκώνουν τη σκέψη, να βάζουν στο περιθώριο ένα κομμάτι νέων, να αλλοιώνουν τη συνείδηση και τις επιλογές τους, τον τρόπο που οργανώνουν τη ζωή και την καθημερινή τους δραστηριότητα. Είναι “όπλο” του σάπιου συστήματος!

Δεν υπάρχουν “σκληρές” και “μαλακές” αιτίες, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΤΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν “σκληρά” και “μαλακά” ναρκωτικά, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

Είναι αγώνας για τη ζωή, είναι αγώνας για καθαρή σκέψη και συνειδητή δράση. Κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα, κανείς δεν πρέπει να “σπαταλά” τη ζωή του ψάχνοντας λύση στη φυγή.

Παλεύουμε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά!

 

 

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3

ΒΑΛΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΖΩΗΣ – ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ”

Κως, Κυριακή 30 Ιούλη – Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ, Κέφαλος, 18.00

Δηλώσεις συμμετοχής: 6972785487 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

13/07/2017

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.