Σεπτεμβρίου 24, 2017

12 Ιουλίου 2017 - Τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω

Ιουλίου 12, 2017 0

 

 

 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του στις 12 Ιουλίου 2013, θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες δράσεις :

α. τη δημιουργία και αναπαραγωγή νέου ραδιοφωνικού σποτ από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και πέρα. Συγκεκριμένα πρόκειται για έξι διαφορετικά ραδιοφωνικά σποτ που δημιουργήθηκαν με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα. Στα σποτ ακούγονται  μηνύματα που βασίζονται στις αληθινές μαρτυρίες και ανησυχίες των γυναικών που αυτά τα 4 χρόνια έχουν απευθυνθεί στη δομή και ηαπάντηση που θα μπορούσε να δοθεί  σε καθεμιά από αυτές.

&

β. την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης «Τραγουδώντας για τη Γυναίκα…»την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, στο Ρωμαϊκό Ωδείο στις 21.00. Η εκδήλωση περιλαμβάνει  τραγούδια αφιερωμένα στη γυναίκα, ερμηνευμένα από καλλιτέχνες της Κω.

 

 

Επιπλέον θα υπάρξει ένα θεατρικό δρώμενο με αληθινές μαρτυρίες γυναικών θυμάτων βίας, δραματοποιημένο από μέλη της Β’ Θεατρικής Σκηνής Κω.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της ύπαρξης του προβλήματος, η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας,  η πρόληψη της εκδήλωσης τέτοιων φαινομένων και η ορθή αντιμετώπισή τους. Μέσα από αυτά άλλωστε αποδεικνύεται  η αναγκαιότητα της ύπαρξης και η σπουδαιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τη δομή και το έργο που προσφέρει αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Με τιμή,

 

                           Η νόμιμη εκπρόσωπος του

 

Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών

 

                                     Δήμου Κω

 

                                   Πη Βασιλεία

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Κ.Α.Ο ΦΙΛΙΝΟΣ ΣΤ…

23-09-2017 Αθλητικά

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Κ.Α.Ο ΦΙΛΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΚΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ/video

Ο Kωακός όμιλος Φιλίνος  απευθύνει κάλεσμα στους γονείς, να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες ποδηλάτου όχι μόνο στην πόλη της Κω αλλά και ...

Read more
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.