Σεπτεμβρίου 24, 2017

“Ξεκινά από το Σεπτέμβριο η λειτουργία του Ειδικού Σχολείου στο Πλατάνι- Έργο πνοής και κοινωνικής ευαισθησίας για την Κω.”

Ιουλίου 13, 2017 0

ΘΕΜΑ : “Ξεκινά από το Σεπτέμβριο η λειτουργία του Ειδικού Σχολείου στο Πλατάνι- Έργο πνοής και κοινωνικής ευαισθησίας για την Κω.”

Η συνεργασία του Δήμου Κω και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου αποδίδει καρπούς και αποφέρει μια νέα εκπαιδευτική δομή για την Κω στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Από το Σεπτέμβρη ξεκινά τη λειτουργία του στο Πλατάνι το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κω (ΕΕΕΕΚ ΚΩ). Στόχος των ΕΕΕΕΚ είναι οι μαθητές να κατακτήσουν γενικές γνώσεις αλλά και κοινωνικές δεξιότητες, δεξιότητες ατομικής υγιεινής και αυτοεξυπηρέτησης.

Παράλληλα με αυτές τις δεξιότητες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες, προκειμένου να καταστούν αυτάρκεις και ισότιμοι στην αγορά εργασίας ως απόφοιτοι της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής δομής.

Ήδη η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου φροντίζει για τη στελέχωση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κω με το αναγκαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Δήμος Κω θα έχει έτοιμο το κτήριο στο Πλατάνι για να υποδεχθεί τους μαθητές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και μέχρι να οριστεί Δ/ντής σχολικής μονάδας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον προϊστάμενο του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Κω, κ. Ζωΐδη Βησσαρίωνα, τηλ. 22420 67189 κινητό 6973372367.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Αθλητικά

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Κ.Α.Ο ΦΙΛΙΝΟΣ ΣΤ…

23-09-2017 Αθλητικά

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Κ.Α.Ο ΦΙΛΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΚΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ/video

Ο Kωακός όμιλος Φιλίνος  απευθύνει κάλεσμα στους γονείς, να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες ποδηλάτου όχι μόνο στην πόλη της Κω αλλά και ...

Read more
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.