Ιανουαρίου 24, 2019

ΜΕ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΙΑΣ / video

Σε ένα τρικούβερτο γλέντι εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Λέσχης Φιλίας Κω στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στο ξεν. ΗΛΙΟΣ στο Τιγκάκι.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν από κοινού ο π. Ιωάννης και ο π. Κυριάκος (στην συνέχεια έφτασε και ο π.Νικόλαος) μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Μητροπολίτη μας από το Φανάρι, ενώ με ένα θερμό χειροκρότημα ευχήθηκαν ΑΞΙΟΣ στον νέο Μητροπολίτη Σύμης και μέχρι πρότινος Πρωτοσύγκελλό μας π. Χρυσόστομο στις δύο αναφορές τόσο από τον π. Ιωάννη, όσο και από τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση.

Ο Δήμαρχος Κω μάλιστα ζήτησε σε περίπτωση που υπάρχουν παράπονα από την Πρόεδρο Β. Πη να τα λένε στον ίδιο είτε περνώντας από το Δημαρχείο είτε μέσεω μηνυμάτων .

Η Βάσω Πη πάντως στον χαιρετισμό της τόνισε ότι αφού κάτι τέτοιο δεν εχει γίνει μέχρι τώρα σημαίνει ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Λέσχης Φιλίας ζήτησε από τον Δήμαρχο να δώσει λύση στο θέμα της στέγασης της Λέσχης με τον Δήμαρχο να συμφωνεί μαζί του. Ενώ ο κ. Ηλίας Διακαναστάσης με ένα κείμενο από καρδιάς έδωσε την οπτική των μελών της Λέσχης

Για το γλέντι που ακολούθησε με την παραδοσιακή ορχήστρα των: Μ. Κεφαλιανού (βιολί), Μ. Πόγια (ακορντεόν, σαντούρι, τραγούδι). Θ. Παπαϊωάννου (λαούτο) , τον φίλο Λευτέρη (κιθάρα) και ο Γιάννης Χατζηβελούδος.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.