Σεπτεμβρίου 22, 2018

Με Δόξα και Τιμή η επετειακή γιορτή αφιέρωμα στην Ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα στο 7ο Δημοτικό σχολείο Κω /video

Με δόξα και τιμές γιόρτασαν τα 70 χρόνια από την Ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα στο αμφιθέατρο του σχολείου  και οι μαθητές του 7ου Δημοτικού σχολείου, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναήλ, του  προέδρου των σχολικών επιτροπών Μανώλη Ζερβού και της αντιπροέδρου Ε.Χατζηχριστοφή, γονέων , φίλων και συγγενών των μαθητών του σχολείου.

Την γιορτή επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Μαρία Βαρβούνη και Δ.Χατζηλιαμή μαζί με τους μικρούς μαθητές της δευτέρας τάξης και περιελάμβανε ποιήματα, χορούς και ιστορικές αναφορές για την μεγάλη αυτή επέτειο της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

Αθλητικά

Χρυσό μετάλλιο ο Ιμπραήμ Φαναρτζής στη Σφαιροβολία…

22-09-2018 Αθλητικά

Χρυσό μετάλλιο ο Ιμπραήμ Φαναρτζής στη Σφαιροβολία στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών που διεξάγεται στην πόλη Celjie της Σλοβενίας από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Χρυσό μετάλλιο ο Ιμπραήμ Φαναρτζής στη Σφαιροβολία στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών που διεξάγεται στην πόλη Celjie της Σλοβενίας από...

Read more
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.