Ιουνίου 18, 2019

Ο Ροταριανός Όμιλος Κω, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, είχε την τιμή να πραγματοποιήσει επίσημη πανηγυρική συνεστίαση στο Λακκί της νήσου Λέρου με σκοπό την ίδρυση του Ροταριανού Ομίλου Λέρου.

Σεπτεμβρίου 12, 2018 0

Ο Ροταριανός Όμιλος Κω, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, είχε την τιμή να πραγματοποιήσει επίσημη πανηγυρική συνεστίαση στο Λακκί της νήσου Λέρου με σκοπό την ίδρυση του Ροταριανού Ομίλου Λέρου. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω κ. Τσαμπίκος Καματερός ο οποίος αφού καλωσόρισε την ηγεσία της 2470 Περιφέρειας και όλους τους παρευρισκόμενους, ανέπτυξε το ιστορικό της ιδρύσεως του νέου Ομίλου. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προδιοικητής της 2470 Περιφέρειας κ. Χρήστος Κίτσος χαιρετίζοντας την προσπάθεια δημιουργίας Ροταριανού Ομίλου στο νησί της Λέρου. Ακολούθησε η επίσημη επίδοση της Χάρτας αναγνωρίσεως του Ομίλου καθώς και η εισδοχή του προέδρου κ. Μιχαήλ Αράπη και των μελών του νεοϊδρυθέντος Ομίλου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Διεθνούς Ροταρυ. Η τελετή ολοκληρώθηκε με μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της  Διοικητού της 2470 Περιφέρειας  κ. Ντόρας  Κέμου.

            Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο βοηθός της Διοικητού κ. Ζαχαρίας Παπαζαχαρίου, ο πρόεδρος κ. Κώστας Παμπρής και αντιπροσωπία του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου, ο πρόεδρος κ. Ευγένιος Χαρδαβέλλας και αντιπροσωπία  του Ροταριανού Ομίλου Σάμου.

            Καλωσορίζουμε τον Ροταριανό Όμιλο Λέρου στην ροταριανή οικογένεια και ευχόμαστε μια λαμπρή και εποικοδομητική πορεία.

Ο Πρόεδρος                                                      Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Τσαμπίκος Καματερός                                            Αμαλία Ανδρουλάκη

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.