Αυγούστου 26, 2019

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥ ΦΕΡΡΟΥ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ: “Ο Νίκος Φερρού ήταν γενναίος και αξιοπρεπής μέχρι το τέλος.

Ιανουαρίου 24, 2019 0

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Ο Νίκος Φερρού ήταν γενναίος και αξιοπρεπής μέχρι το τέλος. Έχασα έναν πολύτιμο συνεργάτη.”

Ο Δήμαρχος Κω έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θάνατο του Νίκου Φερρού, Στελέχους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κω και επί σειρά ετών Υπεύθυνου για τον προϋπολογισμό του Δήμου:

“Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του Νίκου Φερρού, ενός υπαλλήλου-κόσμημα για το Δήμο μας.

Έχασα έναν πολύτιμο συνεργάτη, τον πιο ευγενικό άνθρωπο που έχω γνωρίσει.

Ο Νίκος πάλεψε γενναία και με την αξιοπρέπεια που πάντα τον χαρακτήριζε με την ασθένεια του.

Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν στο καθήκον, έδινε τον καλύτερο του εαυτό. Η θεαματική βελτίωση των οικονομικών του Δήμου Κω οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό και στη δική του προσπάθεια.

Στην οικογένεια του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Οι συνεργάτες του στο Δήμο θα είναι όλοι εκεί στο τελευταίο αντίο.”

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: “Κρατώ τον Νίκο Φερρού ζωντανό στη μνήμη μου, έτσι όπως τον ήξερα: έναν άνθρωπο με ευγένεια και καλοσύνη.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κω κ.Ευτέρπη Παπαχρήστου έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θάνατο του Νίκου Φερρού, Στελέχους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κω και επί σειρά ετών Υπεύθυνου για τον προϋπολογισμό του Δήμου:

“Ο Νίκος δεν μένει πια εδώ.

Τον ένιωθα και τον νιώθω μέλος της οικογένειάς μου, δικό μου άνθρωπο.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες και παρά την επιβάρυνση της υγείας του, εργαζόταν για την ολοκλήρωση και παρουσίαση της τελευταίας τριμηνιαίας έκθεσης του προϋπολογισμού του Δήμου.

Ήταν ο πιο στενός μου συνεργάτης, ο άνθρωπος που στήριξε, όσο κανείς άλλος, τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για την ανάταξη και την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου.

Ευσυνείδητος, έντιμος και καθαρός άνθρωπος. Πάντα τεκμηριωμένος και συνεπής, ακούραστος.

Για μένα είναι μια τεράστια απώλεια, τον κρατώ όμως ζωντανό στη μνήμη μου έτσι όπως τον γνώριζα: ένα σπάνιο άνθρωπο με ευγένεια και καλοσύνη.”

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.