Αυγούστου 26, 2019

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

Ιανουαρίου 30, 2019 0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2019 αρχίζει η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφερειακής Ενότητας Κω-Νισύρου.       Η διανομή θα γίνεται από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο Επαρχείο-Γραφείο Επάρχου και οι δικαιούχοι  θα πρέπει να προσέρχονται με  το δελτίο της ταυτότητας τους για να παραλαμβάνουν τα  είδη που δικαιούνται.  Αντίστοιχη διανομή θα γίνει τις προσεχείς ημέρες και στη Νίσυρο στους εκεί δικαιούχους αφού προηγηθεί σχετική ανακοίνωση.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου εντάσσεται στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Περιφερειακής Ενότητας Κω-Νισύρου (Επαρχείο) προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι  συμπολίτες μας οι οποίοι ήδη έχουν καταθέσει την απαραίτητη αίτηση, τα δικαιολογητικά και κατόπιν ελέγχου από αρμόδιους υπαλλήλους έχουν ήδη λάβει την απόφαση ένταξης τους στο πρόγραμμα. Τρόφιμα θα διανέμονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται τηλεφωνικά και με αντίστοιχα δελτία.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και των Τμημάτων Κοινωνικής Μέριμνας των Επαρχείων έδωσε μια υπόσχεση η οποία γίνεται πραγματικότητα και στα δύο νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κω-Νισύρου.

                                              Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ

 

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.