Ιουλίου 22, 2019

.Ομάδας Ρομποτικής 7ου Δημοτικού Σχολείου - Ετοιμαζόμαστε για την Ολυμπιάδα 2019 και τον μεγάλο τελικό στην Ελλάδα προκειμένου να φτάσουμε στο Γκιούρ της Ουγγαρίας./video-δηλώσεις

Κως 18/03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο προπονητής της ομάδας Ρομποτικής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω ,RKOS 7 , Μήταλας Ανδρέας, θα ήθελε να ευχαριστήσει τα παιδιά που συμμετείχαν στην ομάδα (Ζαχαρίου Παναγιώτη, Μήταλα Γεώργιο, Μήταλα Νίκο, Μουστάκη Παύλο, Παπαγιάννη Άννα, Παπαγιάννη Δήμητρα, Τρουμούση Αικατερίνη) για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την προσήλωση που έδειξαν από την έναρξη αυτής της προσπάθειας και τους γονείς των παιδιών αυτών που χωρίς την ηθική και οικονομική τους στήριξη δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτό το όμορφο ταξίδι γνώσεων στον κόσμο της ρομποτικής.Αγαπητοί γονείς έχετε υπέροχα παιδιά! Σας ευχαριστώ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα!

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει,

Για την κάλυψη μέρους των δαπανών για την μεταφορά των μαθητών στην Αθήνα:

  •          Τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κω  και προσωπικά τον κ. Μανώλη Ζερβό

Για την κάλυψη μέρος εξόδων της διαμονής μας:

  •          Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας
  •          Το Ξενοδοχείο ‘ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑ’ και προσωπικά τον κ. Κωνσταντίνο Πλατανίστα
  •          Τα Ξενοδοχεία ‘DIVINEHOTELS’ οικογένειας Νικολάου Πουλιού &Τζουλιέτας Βασιλείου

Για την ομοιόμορφη εμφάνιση της ομάδας & για την κατασκευή της μακέτας μας :

  •          Τα Ξενοδοχεία ‘DIVINEHOTELS’ οικογένειας Νικολάου Πουλιού &Τζουλιέτας Βασιλείου
  •          Τις ‘ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΜΠΑΛΑΛΗΣ’ και προσωπικά τον κ. Βησσαρίωνα Μπαλαλή

Όλοι τους στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν την προσπάθειά μας από την πρώτη στιγμή ηθικά και οικονομικά έτσι ώστε να επιτευχθεί η παρουσία μας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής WROHELLAS 2019 που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του σχολείου μας και το διδακτικό προσωπικό για την ηθική συμπαράσταση καθώς επίσης και τον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ ΚΩ κ. Γεώργιο Χαρτοφίλη για την άδεια χρήσης της αίθουσας πληροφορικής του λυκείου για τις συναντήσεις – προπονήσεις μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δανάη  Κατσούλα μαθήτρια της Γ λυκείου του 1ο ΓΕΛ ΚΩ που μας έφερε 3 μεγάλα σετ Lego οχήματα.

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Το μεγάλο μας ταξίδιαρχίζειτώρα. Ετοιμαζόμαστε για την Ολυμπιάδα 2019 και τον μεγάλο τελικό στην Ελλάδα προκειμένου να φτάσουμε στο Γκιούρ της Ουγγαρίας.

Με εκτίμηση

Μήταλας Ανδρέας
Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ86
Λύκειο Ζηπαρίου και Εσπερινό Γυμνάσιο Λ.Τ. Κω

Msc Επιστήμες της Αγωγής Εκπαίδευση με χρήση Νέων Τεχνολογιών, Παν. Αιγαίου
Msc Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων, Παν. Αιγαίου

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.