Ιουνίου 20, 2018

ΟΡΑΜΑ: Διακοπή Εργασιών στη Λάθρα Κεφάλου διέταξε η Διεύθυνση Δασών μετά την καταγγελία

Ιουλίου 15, 2017 0

Συνδημότες, συνδημότισσες,

η επικεφαλής της παράταξής μας Ιωάννα Ρούφα κατέθεσε αίτημα (αρ. πρωτ. 40494/10.07.2017) ενημέρωσης στη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με εργασίες που εκτελούνται στη περιοχή Λάθρα της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου».

Το συγκεκριμένο αίτημα προέκυψε μετά από ανώνυμη καταγγελία που λάβαμε στις 26/06/2017 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της παράταξής μας και η οποία κοινοποιήθηκε και σε άλλους αποδέκτες όπως το Δήμαρχο Κω, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα, τα τοπικά ΜΜΕ κλπ.

Η εν λόγω καταγγελία συνοδευόταν από 35 φωτογραφίες που απεικονίζουν παρεμβάσεις από ιδιώτη στην περιοχή Λάθρα της Κεφάλου και αναφέρεται σε ολέθριες συνέπειες για το περιβάλλον.

Αποποιούμενοι την ανωνυμία ως άλλοθι και σκοταδισμό ζητήσαμε επίσημη ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία.

Με αίσθημα ευθύνης σας κοινοποιούμε την άμεση απάντηση της διευθύντριας της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου και το επίσης άμεσο σήμα διακοπής εργασιών που εξέδωσε.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και θα πρέπει να απαντηθεί άμεσα για να μην υπάρχουν υπόνοιες και σκιές είναι το γιατί βρίσκονταν και τι εργασίες εκτελούσαν σε αυτή την περιοχή τα ιδιωτικά μηχανήματα που η ιδιοκτησία τους έχει άμεση σχέση με τον νυν Πρόεδρο της Κεφάλου καθώς και ποιος έδωσε την σχετική εντολή.

Να είστε σίγουροι ότι και σε αυτή την περίπτωση θα πράξουμε τα δέοντα με γνώμονα την προστασία του φυσικού μας πλούτου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

canvas

8

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.