Ιανουαρίου 24, 2019

Απ. Κυριάκου: Ο κος Μαραγκός θα μπορούσε να διδάξει το εγχειρίδιο της αποτυχίας παρουσιάζοντας το ως επιτυχία!!!

Φεβρουαρίου 07, 2018 0

Υπό αυτήν την έννοια η επίσκεψη του στην έκθεση του Ντίσελντορφ ήταν… «επιτυχία»!!! (με τη βοήθεια του εντεταλμένου ΔΗΡΑΣ βεβαίως – βεβαίως)

Η αξιοπιστία των διοικούντων κρίνεται καθημερινά και ένας βασικός παράγοντας είναι οι προτεραιότητες που θέτουν.

Ποιος θα ήταν άραγε ένας σοβαρός λόγος για μια τριήμερη επίσκεψη του Προέδρου της Μαρίνας στην Αθήνα; Τα σχέδια επέκτασή της; Μία προσπάθεια αναβάθμισή της; Μία νέα συμφωνία;

Αγαπητοί συνδημότες και φίλοι η απάντηση είναι απλή… τίποτα από τα παραπάνω!!!

Ο κος Μαραγκός με ομόφωνη απόφαση(;) του δ/σ της Μαρίνας μετέβη για τρεις ολόκληρες μέρες (19-21 Ιανουαρίου) με έξοδα της εταιρείας στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τις εργασίες του αγάλματος!!! (δείτε την απόφαση για να καταλάβετε)

Θυμίζουμε ότι:

Δεδομένου ότι η Πλατεία ανήκει στο Δήμο, μόλις το Νοέμβρη του 2017 σύρθηκαν να πάρουν και να μαγειρέψουν (ήμουν στο δημοτικό συμβούλιο) απόφαση παραχώρησης τμήματος της πλατείας 7ης Μαρτίου στη Μαρίνα προκειμένου να τοποθετήσουν το περιβόητο άγαλμα.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το από 31/03/2016 απόσπασμα πρακτικού της υπ’ αριθμ. 223 συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΜΑΕΕΤΛΚ (ΑΔΑ:6ΘΥΛΟΕ1Α-6Φ6), το οποίο παρεμπιπτόντως υπογράφεται μόνο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., προκύπτει ότι η εν συνεχεία ανάδοχος του διαγωνισμού, έξι μήνες πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού, είχε προσκληθεί από την ΜΑΕΕΤΛΚ με κάλυψη των εξόδων μετάβασης και διαμονής, με σκοπό να βοηθήσει στο στήσιμο του «διαγωνισμού» (δείτε και τη σχετική τοποθέτηση της Ιωάννας στο Δημοτικό Συμβούλιο).

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Επίτροπος δεν ενέκρινε το ένταλμα παρόλο που έλαβαν μια σειρά αποφάσεων η μία πιο τραγική από την άλλη, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο ανήκουστο, τον Απρίλιο του 2017, να παρατείνει ο κος Μαραγκός επ’ αόριστο την σύμβαση με την κα Κοροβέση μέχρι να δεήσει ο επίτροπος να εγκρίνει το ένταλμα.

Δύο ολόκληρα χρόνια για να νομιμοποιήσουν έναν παράνομο και στημένο διαγωνισμό…

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της λειτουργίας αυτής της δημοτικής αρχής που απέρχεται αφήνοντας πίσω της προβλήματα, ανοιχτά θέματα και μία χαμένη πενταετία για την Κω.

Απόστολος Κυριάκου

Τομέας Τουρισμού

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

canvas

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.