Δεκεμβρίου 13, 2018

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΡΠΟΝ ΣΠΡΙΝΓΚΣ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΡΠΟΝ ΣΠΡΙΝΓΚΣ».

Στην Κάλυμνο παραβρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός και παρακολούθησε την ιστορική κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων των δήμων Καλύμνου και Τάρπον Σπρίνγκς.

Αποφασίσθηκε ομόφωνα η αδελφοποίηση σχολείων των δύο δήμων και η ίδρυση έδρας ελληνιστικών σπουδών στο πανεπιστήμιο του St. Petersburgh.

Στην τοποθέτησή του ο βουλευτής τόνισε την ιστορικότητα της συνάντησης αυτής και την πέραν του συμβολισμού της ουσιαστικής προώθησης της αλληλεγγύης και ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων αλλά και ενίσχυσης του ελληνισμού ανά τον κόσμο.

Κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες και υπηρεσιακούς παράγοντες και για άλλη μια φορά ξεκαθάρισε τις διαδικασίες για την δίχρονη παράταση νομιμοποίησης των κατασκευών στην λιμενική ζώνη και στην έκδοση σχετικών εγκυκλίων για αυτό.

Συγκεκριμένα: Κατά την δίχρονη αυτή παράταση παύουν όλες οι διώξεις, αναβάλλονται οι δίκες, δεν επιβάλλονται πρόστιμα και δίνεται η δυνατότητα παραχώρησης χώρου προς χρήσιν τραπεζοκαθισμάτων.

Τα επιβληθέντα πρόστιμα διαγράφονται, εφόσον εντός της διετίας κατεδαφιστούν ή εκδοθεί άδεια σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την σχετική νομοθεσία και μετά από μελέτη του Δήμου.

 Γραφείο Τύπου

 

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.