Ιουνίου 18, 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ OΡΑΜΑ: Το τρίγωνο Κυρίτση-Κιλιμάτου-ΒΙΜΕΛ έχει μεγάλη ουρά για όποιον ξέρει να διαβάζει…/VIDEO

Σεπτεμβρίου 13, 2018 0
 
   

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τρίγωνο Κυρίτση-Κιλιμάτου-ΒΙΜΕΛ έχει μεγάλη ουρά για όποιον ξέρει να διαβάζει…

Παραμένουμε ξεκάθαροι – προς πάσα κατεύθυνση. Υπερασπιζόμαστε τη διαφάνεια, τον έλεγχο και την απόδοση ευθυνών και δεν θα σταματήσουμε μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

Κατανοούμε τους λόγους αλλά δεν θα επιτρέψουμε την συγκάλυψη που επιχειρεί στην υπόθεση ΒΙΜΕΛ ο κος Κυρίτσης, γιατί πέρα από τα προεκλογικά γραμμάτια η υπόθεση αγγίζει και τον ενεργό πυρήνα της παράταξής του.

Το αποδείξαμε περίτρανα στην υπόθεση της σύμβασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου ζητώντας τη συνδρομή της δικαιοσύνης η οποία μέσα σε 2 μόλις χρόνια οδηγεί τον κο Κυρίτση κατηγορούμενο στο δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος (έπονται και άλλες υποθέσεις).

Στην αντίπερα όχθη ο κος Κυρίτσης εκτός από μεγάλα λόγια και λάσπη στον ανεμιστήρα τι έκανε 4 χρόνια τώρα για να καθαρίσει την υπόθεση ΒΙΜΕΛ και να αποδοθούν ευθύνες;

Για να κατανοήσετε αγαπητοί συνδημότες το μέγεθος τους εμπαιγμού και της επαπειλούμενης συγκάλυψης θέστε τα κάτωθι ερωτήματα. Για εμάς είναι ρητορικά για τον κο Κυρίτση όμως είναι αμείλικτα.

Γιατί ανέθεσε τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας μόλις τον Σεπτέμβριο του 2016 και όχι από τον Σεπτέμβριου του 2014 που ανέλαβε; Τι παίχτηκε αυτά τα δύο χρόνια; (θα επανέλθουμε)

Γιατί αρνήθηκε πεισματικά να υλοποιήσει την εντολή της Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΜΕΛ που ελήφθη στις 20 Αυγούστου 2014 επί Δημαρχίας Νικηταρά και αξίωνε τον έλεγχο της εταιρείας από την ίδρυση της;

Ποιες αποφάσεις έλαβε το δ/σ της ΒΙΜΕΛ από τον Σεπτέμβριο του 2014 και ποιες υλοποίησε;

Με ποιο δικαίωμα και ποια απόφαση διέλυσε την παραγωγή μονάδα της ΒΙΜΕΛ και πέταξε τον εξοπλισμό της στα αζήτητα;

Ποιος ήταν ο λόγος της εν κρύπτω χθεσινής συνάντησης χωρίς τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, χωρίς τη δυνατότητα καταγραφής των τοποθετήσεων; Ποιος φοβάται τη διαφάνεια και τον έλεγχο;

Πότε θα τελειώσει ο χρυσοπληρωμένος έλεγχος των 13.500 χιλιάδων ευρώ που καμία παράταξη της μειοψηφίας δεν ψήφισε;

Πότε θα μας δώσει τη σύμβαση της ορκωτού ελεγκτή-λογιστή που εγγράφως έχουμε ζητήσει από τον Μάιο του 2017;

Πως θα αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτόν που πρέπει από τη στιγμή που η ανάθεση του ελέγχου έγινε με μη σύννομες διαδικασίες; Μήπως η επιδίωξη σας είναι το όπιο πόρισμα να μην γίνει δεκτό από τη δικαιοσύνη;

Γιατί τέτοια πρεμούρα από το κο Κυρίτση και συγκεκριμένους μετόχους να κλείσει άρον άρον η επιχείρηση;

Ο κος Κυρίτσης προσπαθεί στην υπόθεση ΒΙΜΕΛ να πατήσει σε δύο βάρκες αλλά το βέβαιο είναι ότι θα πέσει στο κενό.

Το ξέρουμε Γιώργο ότι χθες σου χαλάσαμε την προεκλογική φιέστα με την παρουσία μας. Ήρθαμε απρόσκλητοι… αλλά όπως ξεκάθαρα έχει δηλώσει η Ιωάννα θα μας βρίσκεις διαρκώς απέναντί σου!!!

Εμείς αξιώνουμε πραγματικό έλεγχο και απόδοση ευθυνών όχι μαγειρέματα και εκλογικές συμφωνίες. Είμαστε κατηγορηματικοί: όποιος παρανόμησε να πληρώσει και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.