Ιουνίου 18, 2019

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Έφθασαν σήμερα δύο (2) αίθουσες ελαφράς λυόμενης προκατασκευής, για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης των μαθητών του Λυκείου Ζηπαρίου.

Σεπτεμβρίου 13, 2018 0

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Έφθασαν σήμερα δύο (2) αίθουσες ελαφράς λυόμενης προκατασκευής,  για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης των μαθητών του Λυκείου Ζηπαρίου.

 

Μετά και το αίτημα του συλλόγου γονέων του Γενικού Λυκείου Ζηπαρίου για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης των μαθητών του Λυκείου Ζηπαρίου, το Υπουργείο Υποδομών (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. ) απέστειλε σήμερα δύο αίθουσες ελαφράς λυόμενης προκατασκευής για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού.

Σημαντική υπήρξε και η συμβολή του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού στο ζήτημα της μεταφοράς των αιθουσών από τον Πειραιά στο νησί της Κω.

Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασής τους. Η λύση αυτή βέβαια είναι προσωρινή και πάντα επιδιώκουμε την κατασκευή νέου σχολείου εφόσον εξευρεθεί οικόπεδο από τον Δήμο.

Γραφείο Τύπου

 

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.