Ιουνίου 18, 2019

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Ούτε μία συγνώμη ούτε μια λέξη αυτοκριτικής από την παράταξη Ρούφα-Όραμα για τη ΒΙΜΕΛ. Ιδού το βίντεο που τους εκθέτει…” /video

Σεπτεμβρίου 13, 2018 0

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η παράταξη Ρούφα-Όραμα πραγματικά το τερμάτισε.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε αποτελεί μνημείο αμοραλισμού.

Κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τον κ.Κιλιμάτο, ο οποίος προφανώς τοποθετήθηκε μόνος του στη θέση του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της ΒΙΜΕΛ.

Συμπεριφέρονται σα να μη συνέβησαν όλα όσα αναφέρονται στην έκθεση της ορκωτού λογιστή την περίοδο 2011-2014. Ποιος αλήθεια ήταν δημοτική αρχή εκείνη την περίοδο; Ποιος είχε την ευθύνη για ότι συνέβαινε στο Δήμο, στους οργανισμούς και στις επιχειρήσεις;

Ούτε μία συγνώμη, ούτε μία λέξη αυτοκριτικής από την παράταξη Ρούφα-Όραμα για τη λεηλασία της ΒΙΜΕΛ, για τα χρήματα που χάθηκαν.

Η παράταξη Ρούφα-Όραμα δεν ξέρει ούτε τον κ.Κιλιμάτο ούτε τι συνέβαινε στη ΒΙΜΕΛ.

Ευκαιρία λοιπόν να τους φρεσκάρουμε τη μνήμη. Ιδού το βίντεο από τη γενική συνέλευση της ΒΙΜΕΛ την 1η Απριλίου 2014 με τον τότε Δήμαρχο και την κ.Ρούφα, που είχαν τον κ.Κιλιμάτο στο πλευρό τους.

Η κ.Ρούφα προεδρεύει, δίπλα στον κ.Κιλιμάτο και στο ίδιο κάδρο και όλοι έχουν επαίνους για τη λειτουργία της ΒΙΜΕΛ. Όλα αυτά ενώ ήδη είχε αποκαλυφθεί το ταμειακό έλλειμμα των 30.000 ευρώ από το 2013. Όλα αυτά ενώ είχε ήδη αποκαλυφθεί η εξαφάνιση των χρημάτων του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Μελισσοκόμων. Όλοι αυτοί κορόιδευαν τους μετόχους της ΒΙΜΕΛ,τους μελισσοκόμους και τους πολίτες της Κω.

Και ιδού το βίντεο του Απριλίου του 2014, ένα μήνα πριν τις εκλογές.

Ήλπιζαν ότι θα ήταν δημοτική αρχή για πάντα και θα συγκάλυπταν την υπόθεση. Δυστυχώς για αυτούς έχασαν.

Κάποιες φορές τίθεται το ερώτημα : συνένοχοι ή βλάκες. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις μπορεί να είναι κάποιοι και τα δύο μαζί.

Η υπόθεση πηγαίνει στη Δικαιοσύνη, η οποία και είναι η μόνη αρμόδια για να καταλογίσει τις ποινικές ευθύνες. Γιατί οι πολιτικές ευθύνες είναι δεδομένες, τις καταλόγισαν οι πολίτες της Κω.”

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=skv14wKXU4A

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.