Μαϊου 20, 2019

Tοποθέτηση της Επικεφαλής του Οράματος στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του ΔΗΡΑΣ/video

Σε μία ακόμα επίδειξη αλαζονείας η κυρία Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της επικεφαλής μας κατά την ψήφιση του «προϋπολογισμού» του νομικού προσώπου.

Καμία αναφορά στο μηδενικό ταμείο.

Καμία απάντηση για τις δικαστικές αποφάσεις και το ποσό που καλείται βάση αυτών να καταβάλει στους εργαζόμενους.

Καμία απάντηση στο ερώτημα από πότε έχουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του.

Καμιά απάντηση για τον τρόπο που πληρώνονται οι εργαζόμενοι από τον Μάρτιο του 2015 με εξωλογιστική διαχείριση και όχι μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών ως όφειλαν.

«Για ποιον προϋπολογισμό μιλάτε;;; Μηδέν ευρώ, χρέη, δικαστικές καταδίκες, εξαχρειωμένους και παροπλισμένους εργαζόμενους και την καταδίκη της κοινωνίας έχετε κα Παντελίκιζη», ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής μας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα παρακάτω ζητήματα που έθεσε η Ιωάννα:

-          Πως η αλαζονική συμπεριφορά και ο ιθύνων νους οδήγησε το μέσο στην χρεοκοπία.

-          Πως η συνειδητή μείωση της επιχορήγησης οδήγησε στην άτακτη μεταφορά των εργαζομένων του στο δήμο αλλά και την επιστροφή τους σε αυτό με βάση τις ορέξεις του κου Κυρίτση.

-          Πως ο ΔΗΡΑΣ λειτουργεί ως γραφείο τύπου του κου Κυρίτση και κατέστη αποκρουστικός. «Αν μπορούσατε να με κόψετε και τώρα που μιλάω θα το είχατε κάνει» πρόσθεσε η Ιωάννα.

-          Πως ΔΕΝ πληρώνονται οι εργαζόμενοι... και πως πληρώνονται από το καλοκαίρι του 2018 με δοσομετρητή και επιλεκτικά!

-          Πως το δικαίωμα της εργασίας γίνεται άθλιο αλισβερίσι για τον κύριο Κυρίτση.

Η αθλιότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εργαζόμενους που ο ίδιος και με απόφασή του μετέφερε στο δήμο τώρα τους μεταφέρει στο ΔΗΡΑΣ για να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…

Επικαλείται μάλιστα ο άπληστος κος Κυρίτσης που το τεχνικό του γραφείο έσπευσε να βγάλει τις άδειες για το νέο ιδιοκτήτη της Νέας ΑΒΙΚΩ την συναδελφική αλληλεγγύη!

Στο όνομα της οποίας όσοι μεταφέρονται στο ΔΗΡΑΣ είναι πλέον βέβαιο ότι δεν μπορούν να πληρωθούν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.