Ιουνίου 18, 2019

“Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες του Δήμου για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση των ζημιών στο Ψαλίδι- Έτοιμη η μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα.”

Ιανουαρίου 04, 2019 0

ΘΕΜΑ : “Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες του Δήμου για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση των ζημιών στο Ψαλίδι- Έτοιμη η μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα.”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρεμβάσεις συνεργείων του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα της πρωτοχρονιάς στο Ψαλίδι.

Συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε καθαρισμούς και αποκατάσταση του οδοστρώματος και σε απομάκρυνση όλων των φερτών υλικών.

Παράλληλα έγινε νέος καθαρισμός του ποταμιού, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αρμοδιότητα δεν ανήκει στο Δήμο Κω.

Ο Δήμος Κω ολοκλήρωσε ήδη την πρώτη μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή και θα προχωρήσει στην επόμενη φάση με τη συνεργασία της Περιφέρειας αφού οι παρεμβάσεις αφορούν την περιοχή την οποία διασχίζει ο επαρχιακός δρόμος που αποτελεί αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Μέχρι σήμερα, δεν είχε γίνει καμία μελέτη για τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή, για πρώτη φορά υπάρχει η μελέτη για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, στην υλοποίηση του έργου.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.