Ιουνίου 16, 2019

ΠΟΠΗ ΚΙΑΠΟΚΑ: “Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω των έργων και των μεγάλων αλλαγών.” Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ψηφίζουμε για το νησί μας.

Μαρτίου 12, 2019 0

Κως, 12 Μαρτίου 2019

ΠΟΠΗ ΚΙΑΠΟΚΑ: “Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω των έργων και των μεγάλων αλλαγών.”

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ψηφίζουμε για το νησί μας.

Συγκρίνουμε το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής με το έργο των ανθρώπων του χθες αλλά και τις προγραμματικές προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Στη διάρκεια αυτής της θητείας δεν έγινε μόνο ένα μεγάλο έργο. Η Κως κατάφερε να αντιμετωπίσει δύο μεγάλα και δυσάρεστα για τον τόπο μας γεγονότα. Το μεταναστευτικό το καλοκαίρι του 2015 και το σεισμό στις 21 Ιουλίου του 2017.

Αναγκάζομαι ν’ αναφερθώ σ’ αυτά γιατί είναι πολλοί αυτοί που ξεχνούν, κι άλλοι που δε θέλουν να τα θυμούνται για τους δικούς τους λόγους.

Γιατί τότε θα πρέπει να παραδεχτούν ότι το νησί μας κρατήθηκε ΟΡΘΙΟ και άντεξε και στις δύο περιπτώσεις. Κι αυτό ήταν συνέπεια της σωστής και καλής οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου μας. Ήταν συνέπεια της δουλειάς και προσπάθειας όλων όσων είχαν εμπλοκή και λειτούργησαν με ομαδικό πνεύμα, οργάνωση και αποτελεσματικότητα.

Με την προσπάθεια που έγινε τα 4 προηγούμενα χρόνια, μπορούμε να μιλάμε πλέον για ένα νοικοκυρεμένο και ισχυρό Δήμο. Για έργα μικρά ή μεγάλα που έγιναν στις ξεχασμένες κοινότητες μας.

Αυτά δεν μπορούν ν’ αμφισβητηθούν από κανένα, υπάρχουν άλλωστε στοιχεία και τεκμήρια. Η προσπάθεια που έγινε απ’ όλους, φαίνεται. Δεν την βλέπει μόνο αυτός που δε θέλει να τη δει.

Λάθη και παραλείψεις έγιναν. Λάθη δεν κάνει, μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα. Ο Γιώργος Κυρίτσης κι όλοι εμείς έχουμε το θάρρος και τη δύναμη να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, μπροστά στους πολίτες και δημόσια.

Ο Γιώργος Κυρίτσης είναι ο μοναδικός Δήμαρχος των τελευταίων χρόνων, που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα του ενωμένη και ν’ αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν. Κατάφερε να βγάλει την Κω από την εσωστρέφεια, η φωνή της Κω ακούστηκε δυνατά, ο Δήμαρχος δεν δίστασε να υψώσει τη φωνή του για να υπερασπιστεί το συμφέρον του τόπου μας, όπου και όταν χρειάστηκε.

Ο Γιώργος Κυρίτσης είναι ο Δήμαρχος των έργων, είναι ο άνθρωπος που θα σε κοιτάξει στα μάτια για να σου πει αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα. Δεν χαϊδεύει αυτιά, δεν λέει στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει.

Το Μάιο του 2014 η Κως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα. Η Κως προχώρησε μπροστά και δε γυρίζει πίσω.Το 2014 μας δώσατε μία ισχυρή εντολή την οποία τιμήσαμε και σεβαστήκαμε.

Μπορώ να κοιτάζω τους συμπατριώτες μου στα μάτια, γιατί έχουμε ένα μεγάλο έργο να παρουσιάσουμε. Έγιναν 166 έργα σε όλη την Κω έναντι μόνο 44 την προηγούμενη περίοδο. Ο Δήμος Κω είναι ένας οικονομικά ισχυρός Δήμος με ταμείο 15,5 εκ.ευρώ, πενταπλάσιο από αυτό που παραλάβαμε. Για αυτό και μπορούμε να κάνουμε έργα με δικούς μας πόρους, με τις δικές μας δυνάμεις.

Εκτός όμως από έργο, έχουμε και πρόγραμμα. Είναι το πρόγραμμα ΚΩΣ 2023, η πρόταση για την Κω του μέλλοντός μας.

Για όλους εμάς στη Δύναμη Αλλαγής η μεγαλύτερη παράταξη είναι η ΚΩΣ!!!
Και το κάνουμε πράξη.

Στις δημοτικές εκλογές θα είμαι ξανά υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Για την Κω των έργων και των μεγάλων αλλαγών.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.