Ιουνίου 16, 2019

ΣΕΒ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ : “Τέτοια αθλιότητα δεν έχω ξανασυναντήσει.”

Μαρτίου 13, 2019 0

Κως, 13 Μαρτίου 2019

ΣΕΒ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ : “Τέτοια αθλιότητα δεν έχω ξανασυναντήσει.”

Με τον κ. Νικηταρά γνωριζόμαστε πολύ καλά. Για αυτό όταν αναφέρετε σε μένα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ.

Του πήρε 4 μέρες για να γράψει ο ίδιος μια απάντηση. Εμένα δεν θα μου πάρει ούτε 4 λεπτά.

Να τον ενημερώσω λοιπόν ότι την απάντηση που του έστειλα, την έγραψα εγώ και την υπέγραψα εγώ. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τη δική του.

Άλλοι είναι αυτοί που αποτελούν μαριονέτες ανθρώπων του παρασκηνίου. Άλλοι είναι αυτοί που τους έβγαλαν από την τρύπα τους για να τους βάλουν να παριστάνουν τους υποψηφίους δημάρχους.

Ο κ. Νικηταράς έτυχε μιας λεπτομερούς και έγγραφης ενημέρωσης για όλα όσα αφορούν στη Μαρίνα, επέλεξε όμως την σπέκουλα και το ψέμα. Γιατί εγώ του λέω ευθέως ότι είναι ψεύτης και επαναλαμβάνω ότι φεύγοντας μου είπε αν ενδιαφέρομαι να παραμείνω Πρόεδρος της Μαρίνας αν κερδίσει τις εκλογές. Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας του ανδρός που θέλει να γίνει Δήμαρχος, αφού πρώτα πέταξε την εντολή των πολιτών στα σκουπίδια, παραιτούμενος από δημοτικός σύμβουλος.

Σε ότι αφορά στους ψευδείς ισχυρισμούς του, έχω να του πω για να το μάθει ότι η Μαρίνα είναι ως επιχείρηση ένας ζωντανός οργανισμός με έσοδα και λειτουργικές δαπάνες καθημερινά.

Τον Οκτώβριο λοιπόν, όταν δόθηκαν τα στοιχεία για τον απολογισμό και εκτυπώθηκε το φυλλάδιο του δήμου (όπου φαίνεται ότι το μέγεθος του έργου της δημοτικής αρχής το οποίο τον πείραξε..) η Μαρίνα είχε 1.000.000 ευρώ (997.703,99 ευρώ στην ακρίβεια).

Τον ίδιο μήνα οι υποχρεώσεις που καλύφτηκαν ήταν ύψους 187.000ευρώ και έτσι στις 31/10/18 το ταμείο μας ήταν 810.703,99ευρώ.

Προς ενημέρωση του επίσης:

Τον Νοέμβριο καλύφτηκαν υποχρεώσεις ύψους 137.000ευρώ.

Τον Δεκέμβριο καλύφτηκαν υποχρεώσεις 290.000ευρώ.

Τον Ιανουάριο 30.500 ευρώ κα τον Φεβρουάριο 202.800 ευρώ.

Το σύνολο υποχρεώσεων που καλύφτηκαν από τον Νοέμβριο του 18 μέχρι 28 Φεβρουαρίου του 19 έφτασε στα 660.300 ευρώ.

Εάν μπορεί να κάνει την πρόσθεση θα βρει ότι το ποσό αυτό συν το σημερινό ταμείο ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Αυτά λοιπόν που είναι πολύ απλά πράγματα ακόμα και για τον οποιοδήποτε συμπολίτη μας, ο κ. Νικηταράς δυσκολεύεται να τα κατανοήσει ή προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις προκειμένου να καλύψει την άγνοια του περί διοίκησης.

Τέλος να του συστήσω δύο πράγματα:

1ον) Για τους λογαριασμούς και τις καταθέσεις της επιχείρησης στις τράπεζες, μπορεί να κάνει αίτηση με την υπογραφή του και να τα πάρει αμέσως από τις υπηρεσίες της Μαρίνας.

2ον) Αν θεωρεί ότι “φάγαμε” λεφτά, αύριο κιόλας θα πρέπει να πάει στον Εισαγγελέα. Και τον προσκαλώ και τον προκαλώ αν θέλει να πάμε μαζί. Δικηγόρο έχει από όσο γνωρίζω.

Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο. Υπάρχει μόνο μια μαριονέτα που θέλει να γίνει Δήμαρχος και στην προσπάθεια του αυτή θεωρεί ότι μπορεί να ρίχνει λάσπη και να αφήνει άθλια και αισχρά υπονοούμενα.

Δεν λέω πολλά λόγια...τέτοια αθλιότητα όμως δεν έχω ξανασυναντήσει.

Σεβαστιανός Μαραγκός

Πρόεδρος Μαρίνας Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.