Ιουνίου 26, 2019

Δημήτρης Σαράντης: Οι συνδημότες μας απαιτούν τη διαφανή εκμετάλλευση της εγκαταλελειμμένης δημοτικής περιουσίας και την αναβάθμιση, για όλους, των όρων διαβίωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδημότισσες και συνδημότες,

με τη βεβαιότητα πως σε μικρές κοινωνίες, όπως του νησιού μας, της πανέμορφης Κω, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και κυρίως γνωρίζουμε ποιοι είναι οι συμπατριώτες μας που ασχολούνται με τα κοινά, δεν θεωρώ απαραίτητο να σας παρουσιάσω σήμερα, παραμονές δημοτικών εκλογών, τις δραστηριότητες που ανέπτυξα από τα νεανικά χρόνια μου στην κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική και επιχειρηματική ζωή του τόπου μας.

Αισθάνομαι όμως την υποχρέωση να θυμίσω ότι πάντοτε ήμουν παρών, τόσο στις διεκδικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου μας όσο και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, όπου έχω εκλεγεί Πρόεδρος του ιδιαίτερης σημασίας τουριστικού τμήματος.

Σήμερα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θεοδόση Νικηταρά, επικεφαλής της παράταξής μας «Ισχυρή Κως», ζητώ την στήριξή σας. Ώστε ως μέλος της νέας δημοτικής αρχής να συνεχίσω την προσφορά υπηρεσιών προς τους συμπατριώτες μας. Αξιοποιώντας την πείρα μου, βασιζόμενος στην συνεργασία με όλους όσοι φιλοδοξούν να μετάσχουν στην νέα πορεία του δήμου μας, άσχετα σε ποια παράταξη ανήκουν, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Το νησάκι μας διαθέτει ικανό ανθρώπινο δυναμικό, που απέδειξε ότι μπορεί να δημιουργεί, να αναδεικνύει τον φυσικό και ιστορικό πλούτο του, να το προβάλει εντός και εκτός της χώρας μας, εφόσον βέβαια δεν εμποδίζεται από διάφορες αρχές και προπάντων από τη δημοτική αρχή.

Οι συνδημότες μας απαιτούν τη διαφανή εκμετάλλευση της εγκαταλελειμμένης δημοτικής περιουσίας και την αναβάθμιση, για όλους, των όρων διαβίωσης.

Τα παραπάνω εκφράζουν το πιστεύω μου, πραγματοποιούνται εύκολα αλλά απαιτούν αφοσίωση στην αποστολή του δημοτικού συμβούλου.

Αυτή την αποστολή είμαι αποφασισμένος να υπηρετήσω με την ίδια συνέπεια που έδειξα κάθε φορά που η ψήφος των συμπατριωτών μας με τοποθέτησε σε θέσεις ευθύνης.

Αυτή την ψήφο ζητώ και πάλι, προκειμένου να συμβάλλω ουσιαστικά στο νέο ξεκίνημα που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος μας και το αξίζουν οι συνδημότες μας.

Σαράντης Δημήτριος του Σαράντη

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Ισχυρή Κως»

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.