Φεβρουαρίου 16, 2019
maria politou

maria politou

Η ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ανακοινώνει ότι η σημερινή προσωρινή διακοπή υδροδότησης στην Αντιμάχεια οφείλεται σε διακοπή ρεύματος στη γεώτρηση Λίβανος. Ήδη αποκαταστάθηκε η ομαλή μεταφορά νερού στη δεξαμενή Αντιμάχειας και το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε.

Η ΔΕΥΑΚ καταβάλει όλες τις προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπίζονται προβλήματα που δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες και όχι από την επιχείρηση.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, εάν μετά την επαναφορά της υδροδότησης παρατηρείται θολότητα στο νερό, να απευθύνονται στη ΔΕΥΑΚ στα τηλέφωνα 22420 23915, 25243, 48167.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους ιδιοκτήτες των σχολών οδήγησης και στη διαδικασία απόκτησης αδειών οδήγησης»

Στην ανάγκη διαμόρφωσης και εφαρμογής Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για την Οδική Ασφάλεια, που θα περιλαμβάνει και αλλαγές στη διαδικασία απόκτησης αδειών οδήγησης σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, αναφέρθηκε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, στην ομιλία του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

«Αντί η κυβέρνηση να θέσει ως προτεραιότητα το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την οδική ασφάλεια, έφερε ένα νομοσχέδιο με πλήθος προβληματικών διατάξεων για τη διαδικασία απόκτησης αδειών οδήγησης οχημάτων», τόνισε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου.

Ο κ. Κόνσολας ανέφερε ότι δεν υπήρξε διαβούλευση για το νομοσχέδιο, αλλά ούτε και πρόθεση συζήτησης από την πλευρά της Πολιτείας με τους εμπλεκόμενους φορείς και κυρίως με το σύλλογο εκπαιδευτών οδήγησης. Κατέθεσε, μάλιστα, στα Πρακτικά και το Υπόμνημα της  δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία «Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης» (Π.Ο.Ε.Ο.) καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής (Π.Σ.Ε.Ο).

Χαρακτήρισε άστοχη τη διάταξη με την οποία προβλέπεται η μετακίνηση των υποψηφίων οδηγών, μαζί με τους εξεταστές και τα οχήματά τους, σε άλλη περιφερειακή ενότητα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διάταξη για τις νησιωτικές περιοχές; Γνωρίζουν οι συντάκτες του νομοσχεδίου τι σημαίνει η έννοια απόσταση στις νησιωτικές περιφέρειες αλλά και τι οικονομικό κόστος έχει;».

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου χαρακτήρισε, επίσης, παράδοξη τη διάταξη με την οποία αποκλείεται ο  εκπαιδευτής, ο οποίος δεν θα μπορεί να παρίσταται στο εκπαιδευτικό όχημά του με τον εξεταζόμενο κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Ο κ. Κόνσολας επισήμανε, επίσης, ότι η κυβέρνηση εν όψει εκλογών δίνει μια καθυστερημένη λύση σε ένα πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε και οδήγησε στην αποχή των εξεταστών από τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών.

Το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να είχε λυθεί εδώ και ένα χρόνο, για να μην απέχουν οι εξεταστές, ενώ, για το συγκεκριμένο ζήτημα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε καταθέσει και Ερώτηση στη Βουλή, χωρίς να πάρει απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Κω , προσκαλεί σε ανοιχτή σύσκεψη την Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2019 στις 7μ.μ. ,στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου

Θα παρουσιαστούν οι θέσεις και διεκδικήσεις  για την Περιφέρεια και τον Δήμο

Ομιλητές  :

Γιάννης Ντουνιαδάκης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου

Κική Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος Κω

Στήριξε Δυνάμωσε την Λαϊκή Συσπείρωση

Δώσε δύναμη στην δύναμή σου 

«ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α - ΚΩΣ 2040» ®

(Παγκωακή Νέα Δημιουργική  Αυτοδιοίκηση) ®

Η ΚΩΣ ΜΟΥ – ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ®

Μια νέα παράταξη με άλλη οπτική και προοπτική

 

Κεντάμε και κερδίζουμε την Κω μας,

κοιτάμε και  κεντρίζουμε τους Κώους μας.

 

Μηνάς Χατζηαντωνίου του Γεωργίου

Υποψήφιος δήμαρχος Κω

 

 Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου!

 

 Στα 40 χρόνια που πέρασαν, σας προσκάλεσα πολλές φορές σε μια αληθινή επικοινωνία, συνεργασία και συνύπαρξη με στόχο την ανθρώπινη και ουσιαστική Ιπποκρατική υποδομή και πορεία του τόπου μας. Δραστηριοποιήθηκα με συνέπεια και συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια σε πολλούς  βασικούς τομείς της ζωής μας και σε πολλά επίπεδα. Πάντα συνέδεα ολιστικά τις έννοιες: πόλις- πολίτης, πολιτισμός, πολιτική και έπαιρνα πρωτοβουλίες, με αρετή και τόλμη. Πολλές φορές μου έλεγαν πως είμαι πιο μπροστά από την εποχή μας. Τώρα είμαι μπροστά στην απτή και ωμή πραγματικότητα που βρίσκεται ο τόπος και η κοινωνία μας! Μετά από τόσα χρόνια, διαπιστώνω για άλλη μια φορά να επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό στις τόσο καθοριστικές δημοτικές εκλογές στο νησί μας. Στην Κω των 37.000 σχεδόν κατοίκων, βλέπω μόνο ένα μικρό ποσοστό πολιτών να κινητοποιούνται με τις υπάρχουσες παρατάξεις για οποιοδήποτε δικό τους λόγο.  Έτσι παίρνω συνειδητά την πρωτοβουλία και κάνω την υπέρβαση μου, να σας προκαλέσω και να σας προσκαλέσω από την αρχή για τη δημιουργία μιας παράταξης με μια άλλη οπτική και προοπτική, όπως επιγραμματικά φαίνεται στα μηνύματα μου και να δούμε άμεσα και αμέσως τι σημαίνει ενότητα, τι συμμετοχή των δημοτών, τι συνεργασία και τι αειφόρος ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Συνδημότισσες και συνδημότες

 

Δεν είμαι μόνο επικεφαλής, είμαι μονίμως επί ποδός ®

Δεν είμαι μόνο υποψήφιος, είμαι μονίμως υποψιασμένος

Δεν είμαι ανεξάρτητος!

Είμαι μόνο εξαρτημένος από τις πανανθρώπινες-Ιπποκρατικές  αξίες.

Δεν είμαι εθελοντής, είμαι θεληματικός!

                                 Δεν είμαι ό,τι δηλώνω, δηλώνω ό,τι είμαι. ®

 

Δεν χρειάζονται  περισσότερα, καταλαβαινόμαστε τώρα.

Πριν αδιαφορήσετε ή να διαφωνήσετε

της «ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α» τα μηνύματα, μ` αγάπη μελετήσετε:

1

«ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α»: Η παράταξη που γεννιέται απ` το παρόν

και συνδέει τα παλιά με τα μελλούμενα.

2

Άμεσος στόχος μας η βελτίωση της καθημερινότητας.

Ονειροστόχος μας : η Ιπποκρατική Κως του 2040.

 

 

3

                                 Από την πολιτική  περιπλοκή και πλήξη,

στων πολιτών την απεμπλοκή, και έκπληξη

4

Αν δεν αντέχεις άλλο το κατεστημένο,

μην παρέχεις άλλοθι σ` αυτό που `ναι στημένο.

5

Αν δεν αντέχεις μέσα σου άλλο τη διαφθορά,

δες και βρες τα μέσα,  κάνε τη διαφορά

6

Δεν θέλουμε μια «ισχυρή» Κω των ανίσχυρων Κώων

ούτε μια Κω αλλιώς, που βάζει τα ρούχα της αλλιώς.

7

                           «Όταν αυτοί που είναι ψηλά μιλάνε για ενότητα,

ο απλός λαός ξέρει πως έρχεται η κενότητα!»

8

Όχι στην  επικοινωνιακή πολιτική  τακτική,

ΝΑΙ στην τακτική επικοινωνία των πολιτών μας

9

Άνοιγμα αγκαλιάς, άγγιγμα λαλιάς.

10

Πριν πάθουμε τα πάνδεινα, ελάτε με την «ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α»

 

Συνδημότισσες και συνδημότες μου, ανεξαρτήτως της ηλικίας, του φύλου, της καταγωγής, της κοινωνικής, οικονομικής ή πολιτικής σας θέσης, εάν νοιώθετε ότι θέλετε ένα άλλο πνεύμα και πρακτική για τα τοπικά μας πράγματα, τολμήστε! Κάνετε επιτέλους το βήμα, πάρτε τώρα την υπόθεση στα χέρια σας! Ακόμα κι αν είστε υποστηρικτές, μέλη, ή υποψήφιοι στις παρατάξεις που διεκδικούν την δημοτική αρχή της Κω ας επικοινωνήσουμε. Ξέρετε πολύ καλά πως επιδίωξη  μου δεν είναι η εξουσία, ή οτιδήποτε άλλο ιδιοτελές! Η απόφαση μου για τη δημιουργία αυτής της παράταξης, πιστεύω πως  είναι ώριμο τέκνο της αναγκαιότητας και της μύχιας επιθυμίας σας.

 

Τέλος επισημαίνω ότι οι φράσεις και το συνοπτικό σημειολογικό μου κείμενο, δεν είναι ένα λογοπαίγνιο με ελληνικές λέξεις και έννοιες. Έχει κατά την άποψη μου, ένα πολύ σοβαρό και βαθύ υπόβαθρο και μια ουσιαστική και αφυπνιστική διάσταση.

Ευχαριστώ και καλή αντάμωση                    Κως 9 Φεβρουαρίου 2019

 

Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου

Ελ.Βενιζέλου 1 Κως 85300

Τηλ: 2242022544,6948543864, 6940906888

Email: minasxatz@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σελίδα 1 από 952
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.