Αυγούστου 26, 2019

ΔΟΠΑΒ-Για την καλύτερη προετοιμασία και τον προγραμματισμό του εορτασμού του Καρναβαλιού στην Κω, στο πλαίσιο των «ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2018-19», παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή, έως τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου.

Ιανουαρίου 29, 2019 0

Αγαπητοί  συνδημότες,

Για την καλύτερη προετοιμασία και τον προγραμματισμό του εορτασμού του Καρναβαλιού στην Κω, στο πλαίσιο των «ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2018-19», παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή, έως τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου.

Το καρναβάλι της Κω, που πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά, θα λάβει χώρα το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Ανταγόρα.  Μπορείτε είτε να λάβετε μέρος στην παρέλαση, είτε στο τέλος της παρέλασης, με κάποιο χορευτικό ή θεατρικό δρώμενο, είτε να κάνετε και τα δύο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το αρμόδιο γραφείο (Τμήμα Πολιτισμού) του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.  στο τηλέφωνο 22420- 25316 και στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.