Ιανουαρίου 22, 2019
maria politou

maria politou

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Ζερβού και την αναφορά του στο ΣΥΡΙΖΑ Κω, προκαλεί εντύπωση ότι επέλεξε να επιτεθεί, από το Δημοτικό Συμβούλιο, σε αυτούς που τον στήριξαν για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πεδίο άσκησης προσωπικής πολιτικής για κανέναν. Μεσσίες δεν υπάρχουν στην αριστερά, όπου δεν χωρούν ατομικές τακτικές και στοχεύσεις.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη είναι προφανώς προσωπικοί, επομένως δε μας  αφορούν.

 Είναι όμως σαφές ότι ο Γιάννης Ζερβός δεν αποτελεί πλέον μέλος της δικής μας κοινής πολιτικής προσπάθειας.

Του ευχόμαστε καλή τύχη στην εκπλήρωση των προσδοκιών του.

Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω

Εις μνήμη τής Μαριγούλας Θ.Χατζηπέτρου
Μιας σεμνής ευγενικής παρουσίας στην πόλη της Κω στην αρχή της Ιπποκράτους
που πάντα με το χαμόγελο κ τον καλό λόγο για ολους ,υποδεχόταν τους επισκέπτες , πελάτες αρχικά στον οικογενειακό φούρνο του Πέτρου Θρασυβούλου Χατζηπέτρου επι της οδού Βασιλέως Παύλου και στην συνέχεια στο πρατήριο άρτου και στο ΑΤΜ επί της Ιπποκράτους
1963 Οκτώβριος Στο Πυλί Στην φωτό (απο το αρχείο Νίκου Στ. Μανούση)απο αριστερά
Κατίνα Θ. Χατζηπέτρου -Διακογιάννη, Σταμάτης Μανούσης ,Ευαγγελία Διακογιάννη ,Σοφία Στ. Μανούση ,Μαριγούλα Χατζηπέτρου, Σταύρος Σταύρου ,Κική Μανούση και δύο Πυλιώτες.
Νίκος Στ. Μανούσης

Nα εκδώσει ψήφισμα το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ» ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Κατέθεσε έγγραφο αίτημα στην ηγεσία της Π.Ν.Αι. και προσχέδιο ψηφίσματος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με έγγραφο που απέστειλε στις 18.1.2019 με Αρ. πρωτ.: Οίκ. 10  προς την ηγεσία της Π.Ν.Αι., τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Νοτίου Αιγαίου και κοινοποίησε στους επικεφαλής των παρατάξεων του Π.Σ., ζητά να συζητηθεί και να εκδοθεί ψήφισμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου για τη «Συμφωνία των Πρεσπών» στην 1η συνεδρίασή του (Αθήνα, 21.1.2019).

Ο κ. Χ. Κόκκινος επικαλείται τη σοβαρότητα του εθνικού θέματος που θα συζητηθεί σύντομα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τις μαζικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται και τις αποφάσεις για το παραπάνω θέμα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και άλλων φορέων.

Σας επισυνάπτουμε το έγγραφο και το προσχέδιο ψηφίσματος προς συζήτηση:      

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ρόδος, 18/1/2019


Αρ. πρωτ.: Οίκ. 10

Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Ελευθερίας 1

Ταχ. Κώδικας: 851 00 Ρόδος

Πληροφορίες: Εμμ. Χρύσης

Ηλ. Δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο    : 2241360608, 509

Tηλ/πία        : 2241360571

ΠΡΟΣ


Κοιν.:


  • Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) Τηλ/πία: 2241360531

  • Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Ν.Αι. κ. Μπιζά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

  • Α.Δ.Α., υπόψη κ. Συντονιστή

  • Επικεφαλής Περ. Παρατάξεων Νοτίου Αιγαίου


ΘΕΜΑ: Κατάθεση ψηφίσματος που αφορά τη «Συμφωνία των Πρεσπών» για την 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Νοτίου Αιγαίου (Αθήνα, 21.1.2019)

 

Κύριε περιφερειάρχη και κύριε πρόεδρε του Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου,

 

παρακαλώ να τεθεί προς συζήτηση για την 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Νοτίου Αιγαίου (Αθήνα, 21.1.2019) ψήφισμα που καταθέτω και αφορά τη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Επισημαίνω ότι για το παραπάνω σημαντικό εθνικό θέμα, έχουν λάβει σχετικές αποφάσεις το Περιφερειακό Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας, το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. και άλλοι φορείς και πραγματοποιούνται μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σας αποστέλλω σχέδιο ψηφίσματος το οποίο θέλω να διανεμηθεί στα μέλη του Π.Σ. και είμαι στη διάθεση της περιφερειακής αρχής αλλά και του συνόλου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για συνδιαμόρφωσή του και αλλαγές που κρίνονται σκόπιμες.

Ρόδος, 18.1.2019

Yπογραφή Χ. Κόκκινου ως Χωρ. Αντιπεριφερειάρχη μόνο με σφραγίδα Π.Ν.Αι..jpg

Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Ρόδος, 19.1.2019

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου στη συνεδρίασή του σήμερα, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, μετά την κύρωσή της «Συμφωνίας των Πρεσπών» από τη Βουλή των Σκοπίων, με απόφασή του εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην επικίνδυνη και εθνικά επιζήμια «Συμφωνία των Πρεσπών».

Καλεί το σύνολο των πολιτικών κομμάτων και κάθε βουλευτή ξεχωριστά να καταψηφίσει τη «συμφωνία» αυτή, οπότε κι αν έρθει στη Βουλή των Ελλήνων προς κύρωση.

Το λόγο για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα θα πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός, που με τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του δείχνει την αντίθεσή του.

Η Μακεδονία είναι μία κι ελληνική κι αδιαπραγμάτευτη. Η Ελληνική Ιστορία δεν διαγράφεται και δεν παραγράφεται και δεν αποτελεί προϊόν διαπραγματεύσεων. 

 

Σελίδα 1 από 927
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.