Απριλίου 19, 2019

Συνταγές

ν θέλετε μια συνταγή για ένα νόστιμο και εύκολο φαγητό, δοκιμάστε αυτό το αυτοσχέδιο σουφλέ που φτιάχνει η γιαγιά Σοφία με μεράκι και φαντασία, και με ό,τι υπάρχει στο σπίτι.…

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΑΓΩΤΟ

Φεβρουαρίου 23, 2019
 Κρήνη Κωνσταντίνου Γιαούρτι παγωτό ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ: 700 γρ. γιαούρτι πλήρες  200-250 γρ. ζάχαρη καστανή 2-3 βανίλιες  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Σ’ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη(δοκιμάζουμε με ένα κουτάλι…
 Κρήνη Κωνσταντίνου Πένες με γιαούρτι και τυρί ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Μερίδες: 5-6 1 πακέτο μακαρόνια πένες καλύτερα ολικής 1/2  κιλό γιαούρτι στραγγιστό χαμηλό σε λιπαρά 1 κόκκινη πιπεριά  ψιλοκομμένη 3-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξηρό Αλάτι 150γρ. τυρί τριμμένο χαμηλό σε λιπαρά ΕΚΤΕΛΕΣΗ…
 Κρήνη Κωνσταντίνου Κρέας με μελιτζάνες ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Μερίδες: 5 1 κιλό κρέας χοιρινό ή μοσχαρίσιο χωρίς λίπος 3 μέτριες μελιτζάνες 1-2 ντομάτες (περασμένες στο multi) 1 κρεμμύδι ξηρό 5 κουταλιές ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Πλένουμε και ψιλοκόβουμε…
Συστατικά 1 πακέτο σφολιάτα (850 γρ.) ανοιγμένη σε 2 φύλλα, 2 λίτρα (8 φλ.) γάλα, 8 αβγά (για ½ ώρα νωρίτερα τη βγάζετε έξω από το ψυγείο), 2 ½ φλ…
Συστατικά 5 μεγάλα κολοκυ-θάκια, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μέτριo ψιλοκομμένο κρεμμύδι ή 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 συσκευασία (200 γρ.) θρυμματισμένη φέτα, 1 φλ. καλαμποκάλευρο, 10 αβγά, 7-8 ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκο…
Για 30 τυροψωμάκιαΥλικάΓια την προ-ζύμη:    125 gr φυσικό προζύμι    100 gr νερό    125 gr αλεύρι για όλες τις χρήσειςΓια τη ζύμη:    250 gr αλεύρι κίτρινο    250 gr αλεύρι για όλες…
Υλικά για τη ζύμη: 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες στραγγιστό 180 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 150 ml σπορέλαιο 1 τσιμπιά αλάτι Υλικά για…
21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Συνταγή: Νίκη Χρυσανθίδου Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος Αποθήκευση για αργότερα Ψήνουμε για 10' το ψάρι μας και το σερβίρουμε με το αρωματικό λαδολέμονο και την αγαπημένη μας σαλάτα.…
Σελίδα 1 από 12
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.